קרוסל - ביסטרו חלבי כשר - סדנאות בישול


28/06/2007 23:18:00
| רחל צוראל

סטפן, שף צרפתי, היה בעל מסעדה ידועה בצרפת, ולאחר שעלה לארץ לימד במשך שנים בתדמור, בית הספר לבישול. לאחר מכן פתח את קרוסל, מסעדת גורמה בלב רעננה בעלת אווירה חמה וייחודית המזכירה את צרפת.

קרוסל היא מילה המובנת בכל השפות, ומוטיב הקרוסלות מופיע בעיצוב המסעדה מספר פעמים, בתמונות עם נוף פריזאי. זהו מקום קטן ואינטימי, ישנם 16 מקומות ישיבה בסך הכל, עם אוכל גורמה צרפתי מעשה ידי השף שטוען שגם אם יבשל קוסקוס, ייצא לו קוסקוס צרפתי.

התפריט כשר וחלבי, וכלולים בו דגים, קישים שונים, לזניות ומרקים. מומלצת הפסטה העשוייה בבית, והקינוחים הצרפתיים המיוחדים שלא מוכרים לקהל הישראלי. סטפן מכין במקום טארטים, קרם ברולה וגם גלידות, ומספר כי אנשים מגיעים מרחוק למסעדה רק כדי לטעום את הקינוחים הנעשים בצורה מיוחדת, לפי מתכונים מסורתיים של כפריי צרפת.

ייחודו של המקום הוא בהפיכת מטבח הגורמה הצרפתי- לכשר, וזוהי המומחיות של סטפן, שאפילו בצרפת הצליח לגרום לצרפתים לאכול כשר. וכן, כל האוכל מוגש הוא תוצרת בית מהלחם עד הגלידה.

במקום מוצעות מנות עסקיות החל מ-39 ₪, וניתן לערוך אירועים קטנים של 20 אורחים בחלל המסעדה.
ניתן להזמין את קייטרינג קרוסל לאירועים עד 120 איש.
בנוסף עורך סטפן גם סדנאות בישול מיוחדות.

שעות קבלת קהל: א' -ה' : 12:00 – 14:30 , 19:00 – 21:30

רמבם 2,פינת אחוזה, רעננה
טלפון: 09-7460586